Bekijk ook...

Ideeën voor het perfecte schoolkamp

Ben je ook altijd opgelucht als de bonte avond is geweest en de leerlingen moe maar voldaan weer naar huis gaan? Het organiseren van het schoolkamp is een tijdrovende en verantwoordelijke klus.
Om te beginnen met de locatie; waar vinden we dit jaar een geschikte accommodatie?
Misschien ben je er al mee bezig of staat het nog op de (ellenlange) to do list? Om je een beetje op weg te helpen geven wij je via deze blog tips voor het organiseren van een leuk schoolkamp!

Ons recreatiepark in het kort:

  • keuze uit diverse groepsaccommodaties (tussen de 16 en 70 personen);
  • het strand is op loopafstand;
  • er is een groot sport- en speelveld met o.a. een airtrampoline, stormbaan en volleybalnet;
  • in de omgeving zijn volop leuke en leerzame activiteiten te doen;
  • het organiseren van een grote barbeuce behoort tot de mogelijkheden.

De pluspunten van onze groepsaccommodaties:

  • de keuken is profesioneel en volledig ingericht om de lekkerste maaltijden te bereiden;
  • elke groepsaccommodatie heeft een gemeenschappelijke zaal voor maaltijden en activiteiten;
  • er zijn meerdere slaapkamers, zodat niet alle leerlingen op één zaal hoeven te slapen en de begeleiding een eigen slaapkamer heeft. 

Voorzieningen

Op ons terrein is een groot sport- en speelveld aanwezig waar diverse (bal)sporten kunnen worden gespeeld. Ook is er een stormbaan, air trampoline, panna voetbalkooi en een overdekte tafeltennisruimte.

Activiteiten en fietsverhuur

Huur via onze receptie fietsen (je ontvangt een leuke korting bij grote groepen). Met de fiets is buitensportbedrijf Zeeland Buitenland (5 km afstand) snel en makkelijk bereikbaar.
Dit gebied aaan het Grevelingenmeer bestaat uit diverse eilandjes met hangbruggen, klimtorens en nog veel meer! Kinderen kunnen hier o.a. survivallen en klimmen.

Ben je meer op zoek naar een educatieve activiteit? Dan kan een bezoek aan het watersnoodmuseum watersnoodmuseum in Ouwerkerk niet ontbreken. Scholieren leren hier alles over de watersnoodramp in 1953 en hoe er alles aan wordt gedaan om een watersnoodramp in de toekomst te voorkomen. 

Wil je het educatieve gedeelte afwisselen met spelen? Breng een bezoek aan Deltapark Neeltje JansNa een bezoek aan dit attractiepark en museum weten leerlingen alles over de deltawerken, zeedieren en Nationaal Park Oosterschelde. En hoe leuk is het dat de kinderen zich 's middags kunnen uitleven in het waterpark met o.a. een hele hoge waterglijbaan! 

Barbecue/ onbeperkt snacken/ boodschappen laten bezorgen 

Wil je de dag afsluiten met een barbecue? Barbecue pakketten zijn te bestellen bij Vleesboerderij Boot, voor scholen maken zij een speciale prijs. Daarvoor kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / https://vleesboerderijboot.nl/.

Of huur de speciale Pa-tatjes snackbus. Deze snackbus komt bij de accommodatie te staan waar leerlingen friet en snacks kunnen halen. Voor meer info kun je contact opnemen via +31611586820 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het is mogelijk om vooraf boodschappen te bestellen bij de Plus in Scharendijke. Zij bezorgen het tot aan de accommodatie. Als je zorgt dat leerlingen ’s ochtends bij het ontbijt alvast lunchpakketten maken, heb je daar verder geen omkijken meer naar.

Voor meer tips en beschikbaarheid van onze groepsaccommodaties staan de dames van de receptie je graag te woord. Je kan ze per mail bereiken Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 0111 67 18 59. 

map_image

{{ activeMarker.title }}

{{ activeMarker.description }}

{{ activeMarker.btnText }}