Gezelligste camping van Zeeland
Loopafstand van het strand
Zoover beoordeling 8,7

Gastbeoordelingen

Klaverweide scoort gemiddeld een 8.7 uit 87 beoordelingen.
Ligging 9.0
Service 9.2
Prijs / kwaliteit 8.8
Kindvriendelijk 9.0
Activiteiten 8.2
Onderkomens 8.8
Eetgelegenheden 8.1
Hygiëne 9.1

Toppie.

Heb alleen maar positieve punten. Wij zijn reeds 4 maal daar geweest met een grote groep. Bungalow steeds zeer proper en verzorgd. Een dikke pluim voor gans het team van Klaverweide......zeer behulpzaam en zeer vriendelijke mensen. Prachtige omgeving voor wandelaars en fietsers. Ook een zeer goede ligging voor duikers. Dicht bij verschillende duikplaatsen. We hebben reeds gereserveerd voor volgend jaar . Onze groep ziet er reeds naar uit.
Op vakantie geweest met partner 31-5-2018

Leuke verblijfplaats voor onze concertreis

Mooi verblijf. Wij hebben het er zeker naar ons zin gehad. Ideale ligging om de buurt te verkennen. Heel nuttig dat de bus vlak achter de groepsaccommodatie kon parkeren. Het onthaal was heel toegankelijk en zeer vriendelijk. De keuken van het verblijf was zeer gebruiksvriendelijk en goed uitgerust. Wij hebben geen last gehad van andere bezoekers van het verblijf.
Op vakantie geweest met partner 18-4-2018

Een absolute aanrader!!

Super mooi vakantiepark vlakbij Noordzeestrand Leuke speelweide met kinderboerderij Prachtige chalets , snackbar en kleine supermarkt met heerlijke verse broodjes Mooie receptie met uiterst virendelijke bediening
Op vakantie geweest met partner 7-4-2018

Fantastisie

Het is een heel mooi huis echt geweldig inrichting heel leuk mooi badkamers ideaal op elke slaapkamer,echt perfect.het is huis molenzicht met grote groepen is het echt ideaal.
Op vakantie geweest met partner 27-2-2018

Een prima plaats voor teambilding

de klaproos was voor ons een prima gebouw met alles wat wij nodig hadden alleen wat ik graag meer had gehad is een grote oven schaal de rest was er voldoende om alle monden te vullen
Op vakantie geweest met partner 25-1-2018

Het is een prachtig huis met veel ruimte in en om

Prima ontvangst , schoon huis ,prima bedden ,alles aanwezig in keuken en vooral de afwas machine krijgt een 10.groet koelkast vriesruimte en ruimvoldoende servies en bestek , en pannen.
Op vakantie geweest met partner 17-11-2017

Molenzicht super huis

We zaten in het huis Molenzicht,net buiten het park. Je had niet het idee dat je op een vakantiepark zat. Huis is sinds april dit jaar opgeleverd, ziet er nog netjes uit. Goed meubilair. Bedden zijn prima. Fijn dat elke slaapkamer een eigen badkamer heeft. Er zijn een aantal grote slaapkamers, waar door je makkelijk een babybedje er bij kunt zetten. veel ruimte voor de kinderen om te spelen Strand is op 10 minuten lopen, winkels zijn in de buurt. Als ik dan een minpunt zou moeten benoemen is het dat de lampen op de badkamers automatisch aangaan bi het binnentreden van de badkamer. ook nachts met het ventilatiesysteem eraan gekoppeld.
Op vakantie geweest met partner 17-10-2017

Geweldig om weer hier geweest te zijn lang weekend

Verbleven in de boterbloem afgelopen week . Genoeg ruimte, Goede keuken en goede vriendelijke receptie. Jammer dat we in de boterbloem voor de stapelbedden geen laddertjes hebben. We waren hier voor de 4e keer
Op vakantie geweest met partner 30-6-2017

Familieweekend in de Distel

Wij komen al zeven jaar in juni op de Klaverweide voor een familieweekend. Verschillende keren in de Klaproos gelogeerd en nu al enkele jaren in de Distel. Beide huizen zijn erg mooi en goed ingericht. De Distel is iets groter en heeft een groot terras en heel groot grasveld. Ideaal voor spelletjes voor de kinderen. Mooie nieuwe tuinstoelen! Helaas was het weer niet zo geweldig om veel buiten te zitten. Gelukkig binnen genoeg ruimte en een gezellige bar, zodat we ons daar prima vermaakten. Ruime keuken, van alle gemakken voorzien. Het personeel in de receptie is altijd vriendelijk, en er is veel mogelijk. Onze reservering voor volgend jaar is al weer gemaakt!
Op vakantie geweest met partner 27-6-2017

Gewoonweg fantastisch

enige negatieve puntje was dat er geen trapladdertjes aanwezig waren aan de stapelbedden. Doch is gemeld aan de receptie en hier zou voor gezorgd worden tegen ons volgende bezoek in 2018
Op vakantie geweest met partner 8-6-2017

Prima, we hebben volop genoten.

Huis was perfect, het enige wat we een beetje misten was een zwembad, maar gelukkig was zwemmen in de zee net niet te koud voor onze 5 kleinkinderen an 6 t/m 10 jaar .
Op vakantie geweest met jonge kinderen 1-6-2017

Mooie camping met keurige faciliteiten.

Pluspunten zijn: * ruime plaatsen en goed onderhouden. * schoon en net sanitair, op tijd schoongemaakt. * speelvoorzieningen voor de jeugd ruim voldoende. * restaurant/afhaal prima kwaliteit. * in de huidige tijd is de gratis wifi een hele goede aanvulling. Top gedaan! Minpunten: * openingstijden van het winkeltje beperkt in het drukke hemelvaart weekend. * De hanen op de kinderboerderij kunnen niet klokkijken. Gaarne omvormen tot nuggets. Wij hebben ons hier zeer aan gestoord. * auto parkeerplaatsen aan de kop van de veldjes, als je op deze veldjes staat is het wat minder met het af en aanrijden van auto's. Geldt maar voor een tiental plaatsen. Verder hebben we hier een prima verblijf gehad. Nette en complete camping. Een aanrader voor de strand en strandactiviteiten liefhebber.
Op vakantie geweest met partner 28-5-2017

Super ligging!

Klaverweide is een mooie kleine camping, vlak aan het strand, met mooi groepsonderkomen! Voor herhaling vatbaar, volgend jaar weer!
Op vakantie geweest met partner 24-5-2017

Prima voor een grote groep!

We hebben in de groepsaccommodatie De Klaproos gezeten het afgelopen weekend. Uitstekende accommodatie! Catering via Eethuis Schouwen was ook prima.
Op vakantie geweest met partner 15-11-2016

Prima

-Bouwerhoeve is een ruim huis voor familieweekend, wij waren met 13 pers.van 1-61 jaar -bovenverdieping minder geschikt voor kinderen wegens zeer steile trap -er zijn boven 10 slaapplaatsen, maar met extra geleverde matrasjes (gratis) konden de 2 gezinnen zich in de beneden slaapkamers prima redden. -het is een oud huis, gezellig ingericht, schoon en verzorgd, buitenruimte is ruim. -er is voldoende parkeergelegenheid -medewerkers bij de receptie zijn zeer vriendelijk en (vooraf) meedenkend -catering mogelijk via Leon tips voor uitstapjes: Neeltje Jans, excursie Staatsbosbeheer via VVV, strand bij Haamstede, pannenkoeken eten Graanmolen Haamstede
Op vakantie geweest met jonge kinderen 19-10-2016

Leuk WE met een grote famuiliegroep

Boterbloem is leuke accommodatie waar kinderen veel ruimte hebben. Héél goed ingerichte keuken. Goede dienstverlening.Slaapkamertjes zijn wel erg gehorig en 2 ervan geven uit op gemeenschappelijke ruimte. Goede ligging in nabijheid van Noordzeestrand.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 12-10-2016

Ieder jaar weer een geslaagd schoolkamp !

Er zijn veel leuke mogelijkheden om met een groep te ondernemen. Zoals bijvoorbeeld. Center Parcs tropisch zwembad, Zeeland Buitenland, bunkertochten, strandplezier en Neeltje Jans. Een grote plus is ook de buspas waardoor je veel zelf kan ondernemen. Het huis is goed ingericht en de service is zeer klantvriendelijk. Al met al doen.
Op vakantie geweest met partner 5-9-2016

Gewoon een leuke tijd gehad in Boterbloem

Klaverweide is een leuk recreatiepark, wij hebben gezeten een lang weekend met een groep van 65 personen in de boterbloem, helaas kon niet iedereen van onze groep het volmaken tot maandagochtend ivm werk dus die zijn op zondag weggegaan. Maar we hebben vanaf vrijdagavond tot maandagochtend veel plezier gehad weinig geslapen met muziek en theaterspel en we konden met de keuken die Boterbloem heeft perfect uit de voeten. Zee is dichtbij en je kan makkelijk fietsen huren. Jammer dat de stapelbedden geen opstapje hebben. We zijn nu voor de 4e keer geweest en kijken nu voor een 5e keer helaas was pinksteren 2017 al vol. Maar we komen zeer zeker weer
Op vakantie geweest met partner 7-6-2016

Prachtige en zeer verzorgde locatie voor duikers

Vriendelijke ontvangst aan de receptie en hier krijg je voldoende informatie over je verblijf. Onze groep heeft verbleven in bungalow Meidoorn. Voor een groepsverblijf is de bungalow zeker en vast zeer geschikt en zeer netjes. Alles is ter plaatse aanwezig wat je nodig hebt. Zeer professionele keuken en bungalow is ook aangepast voor personen met een handicap. Klaverweide is dicht gelegen aan verschillende duikplaatsen zodoende verlies je weinig tijd . Gewoonweg super locatie. Onze groep heeft reeds 3 maal verbleven in deze bungalow en hebben reeds vastgelegd voor 2017. Echte aanrader !!
Op vakantie geweest met partner 19-5-2016

Voor duikgroepen is dit een idelale camping

De blokhutte met de gezamelijke ruimte zijn ideaal. De camping ligt centraal tussen de duikplekken. Sanitair en alles is prima. Het is duikers, kind en hond vriendelijk. Fijne mensen die meedenken en altijd een fijn en enthousiast contact.
Op vakantie geweest met partner 26-4-2016

Zeer geschikt voor groepen. Fantastisch

Voorzieningen in accommodaties uitstekend.
Op vakantie geweest met partner 19-4-2016

Super camping

Heerlijk naar ons zin gehad, fantasie weer. Verwarring stond al aan toen we het huis binnen gingen. Een persoonlijke kaart.. Service was top. Na 20 jaar laten ze ons nog steeds de reden zien waarom we steeds terug komen
Op vakantie geweest met jonge kinderen 29-2-2016

Super weekend gehad bij de Klaverweide !

Mooi groot huis .Van alle gemakken voorzien. Prima ingerichte keuken ! Goede bedden . En goede sanitaire voorzieningen . Dicht bij zee . Mooie speeltuin . Een perfect huis voor een groep van 32. Wij waren met 24 personen. Zeer vriendelijke eigenaars ! Wij hebben een geweldig familieweekend gehad en komen graag nog een keer terug !
Op vakantie geweest met partner 7-1-2016

Geweldig

schoon, netjes modern goed personeel, behulpzaam
Op vakantie geweest met partner 26-11-2015

Super huisje, prachtige voorzieningen!

We hebben ook dit jaar weer genoten van het huisje met prachtige voorzieningen. Koken voor een groep van 35 personen is geen probleem, goed materiaal, professionele keuken met ditto afwasmachine. Borrelen aan de gezellige bar of lekker op de bank. Top!
Op vakantie geweest met partner 2-11-2015

Prachtig goed

Familie weekend met 30 personen in de Distel. Geweldige accommodatie en ligging. We hadden ook fantastisch weer wat alles nog mooier maakt. Echt n aanrader.
Op vakantie geweest met partner 27-10-2015

Ideaal! Genieten!

Met gans de familie (70personen) op weekend geweest bij de Klaverweide (gebouw de Boterbloem). Grote keuken, alles heel proper, vriendelijk ontvangst, vlakbij de zee en het strand. Bakker Everaers vanuit Renesse "aan huis" laten leveren. Mooie speeltuin. Wij raden anderen aan om hier op vakantie te gaan. Propere douches en sanitair. We hebben één minpuntje : geen verhoogde randen bij de stapelbedden.
Op vakantie geweest met partner 29-9-2015

Mooi netjes vriendelijk

Weer een prima weekend gehad in groeps accommodatie Distel. Prima huis, groot, schoon en rustig
Op vakantie geweest met partner 11-9-2015

Heerlijke vakantie!

We hebben dit zomer twee weken op de Klaverweide gestaan. Prachtig mooie en ruim opgezette plekken! Je kunt de auto direct naast het veld parkeren dus dit is perfect. Toen ze vanaf onze tweede week een extra schoonmaakronde door het toiletgebouw deden was dit altijd netjes en schoon. De camping is mooi gelegen, je bent lopend, op de fiets of met de auto zo bij het strand. Het enige minpunt aan de camping vinden wij de eigenaren van Klaverplaza (winkel en restaurant), wat een onprofessionele mensen! Dit uitte zich vooral in een bingo waarbij je werd afgezet. Het eten was daarentegen goed. De camping is zeker een aanrader!
Op vakantie geweest met partner 13-8-2015

Perfecte uitvalsbasis voor enkele dagen duiken

Wij huurden huisje Molenzicht en Bouwerhoeve. Deze huisjes zijn al wat ouder doch alles werkt perfekt. De bedden zijn ook confortabel. Dit was het derde jaar op rij dat we met de club deze 2 huisjes huurden. Ze liggen vlakbij Scharrendijke (vulstations) en centraal gelegen. Doch het beste voor ons duikers is toch wel het feit dat we de huisjes pas moeten verlaten om 17h00. Zodoende kunnen we nog een duik doen op de laatste dag en achteraf nog een douche nemen om zo de terugreis fris aan te vatten.
Op vakantie geweest met partner 2-6-2015

Ideaal voor scholen!

Ideale plaats voor fantastisch schoolkamp! Alles is erg netjes en de communicatie verloopt prettig en correct.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 2-6-2015

Genoten met groep

Hier geweest met vriendengroep en veel kinderen. Op wandelafstand van zee en noordzeestrand (ong 15 minuten). Voor kinderen superleuke recreatieweide en splinternieuwe speeltuin, toffe kinderboerderij. Wij zaten in huis Klaproos voor 34 personen. Alles in orde, keuken goed uitgerust, prima douches. Broodjesservice erg handig. We komen nog terug.
Op vakantie geweest met partner 18-5-2015

Toplokatie!

Geweldige lokatie, vlakbij zon, zee strand en allerlei activiteiten. Klaverweide, MTB parcours en klimbos, (Burgh Haamstede) & Kitebuggyen bij Brouw (Brouwersdam) zijn grote aanraders!
Op vakantie geweest met partner 17-11-2014

Plek om jaarlijks terug te komen

Zeer klantvriendelijke receptie, schone toiletgebouwen met goede voorzieningen.
Op vakantie geweest met partner 10-9-2014

Heerlijk weekend gehad!

Mooi schoon park, ideaal gelegen bij strand! Heel aardig en behulpzaam personeel. Voor herhaling vatbaar. Restaurant en supermarkt prima, 's-morgens lekker verse broodjes!
Op vakantie geweest met partner 31-8-2014

Dit nooit meer!

Beoordeling over camping in de zomer; -Vies sanitair en te weinig -90% Duitse gasten, weinig Nederlandse kinderen -Veel luidruchtige jongeren (tot diep in de nacht) -Op een aantal kampeer terreinen vakantiekampen met jongeren, dus om half acht gewekt worden door muziek ed. Sanitair continue bezet - Speel gelegenheid voor kinderen slecht onderhouden en vies.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 5-8-2014

Prima plek

Ook pasen jongstleden was het weer fijn om op Klaverweide in huize de distel te mogen verblijven, vriendelijke ontvangst (zelfs een soort van thuiskomen) goede accomodatie, schoon, compleet.
Op vakantie geweest met partner 2-5-2014

Jaarlijks terugkerend genot.

Twee maal per jaar organiseren we hier een oefenweekend op zee. De ligging is perfect voor ons, maar vermoeide kajakvaarders willen meer dan dat graag een vriendelijke service en een schoon sanitair, dat overigens met oog voor detail stijllvol is ingericht. Organisatorisch loopt alles altijd op rolletjes en de conclusie na jaren is dat de kwaliteit alleen nog maar beter wordt ieder jaar.
Op vakantie geweest met partner 1-9-2013

Fantastische camping

Mooie camping zeer mooie grote plaatsen zeer proper sanitair en uiterst vriendelijke medewerkers klein minpuntje in de supermarkt kun je geen gewoon brood bestellen je kan met het openbaar vervoer gratis reizen door zeeland hiervoor krijg je kaartjes op de receptie zeer goed restaurant op de campig
Op vakantie geweest met partner 27-7-2013

Geweldige week

we waren een week in de campingvilla, dit zijn de houten huisjes. het was er schoon, veel te doen in de omgeving , iedereen was er erg vriendelijk. lekker dicht bij het strand , dicht bij renesse . de campingvilla's zijn wel wat klein maar dat was nog wel te overzien. het was er nog wel stil omdat nog niet overal de schoolvakantie's waren begonnen. maar zeker genoten van het heerlijke weer.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 13-7-2013

Doen

Recreatiepark klaverweide is een prima locatie. Wij zaten met 60 man in de boterbloem (te leuk, te goed en zo snel voorbij) Goeie eet(zaal) met buhne.
Op vakantie geweest met partner 22-5-2013

Voor herhaling vatbaar

We hebben genoten van een gezellig familieweekeinde in de Bouwerhoeve. Een gezellige woning compleet ingerichte woning voor 14 personen. Vriendelijke ontvangst bij de receptie en bijzonder behulpzaam. prijs/ kwaliteit is prima en op een stijle trap na is het huis ook zeer kindvriendelijk. De woning was schoon en ligt rustig met mooi uitzicht, ook buiten is prima een terras maar ook genoeg ruimte om van de zon te genieten.
Op vakantie geweest met partner 8-5-2013

Genoten van gastvrijheid

Met familie een weekendje op bezoek geweest op de klaverweide. Wat een gastvrijheid van iedereen. Je voelt je werkelijk zeer welkom. We zijn naar Neeltje Jans geweest en op zondag lekker aan het strand wezen uitwaaien. We kijken met veel genoegen terug op ons weekend. Voor de kinderen was er ook meer dan voldoende te doen. Graag tot een volgende keer. Johan en Nicole van Leijsen.
Op vakantie geweest met partner 4-2-2013

Prima camping

Ligt dicht bij strand en is eenvoudig te bereiken. Grote plaatsen. Prima restaurant op de camping waar gezelligheid geen tijd kent.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 20-1-2013

Fijne camping

Het park is een fijne uitvalsbasis voor strand, fietstochten en stedenbezoek. Ook voor de kleinkinderen is van alles te beleven
Op vakantie geweest met partner 20-1-2013

Onze duikweekendcamping

daar wij duikers zijn is dit een ideale thuishaven om te vertrekken naar de duikplaatsen als we dan thuiskomen is hetzalig om een proper sanitair aan te treffen en daarna de voeten onder tafel te schuiven en prijs kwaliteit een topper
Op vakantie geweest met partner 20-1-2013

Ideaal park voor het gezin!

Wij gaan hier 2 maal per jaar een lang weekend heen met de duikclub en ieder jaar is het weer fantastisch geregeld! Vriendelijk en behulpzaam personeel en een leuke kind vriendelijke plek. We zullen niet snel overstappen van camping. Een echte aanrader!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 20-1-2013

Heerlijke plek om te verblijven

Wat we wel jammer vinden dat er geen zwembad op de camping is .
Op vakantie geweest met jonge kinderen 19-1-2013

Zeer fijne camping

Grote campingplaatsen, verzorgd sanitair. Alleen wat veel lawaai van het verkeer op de N57.
Op vakantie geweest met partner 19-1-2013

Fijne camping

Prima camping in Zeeland met goede faciliteiten en ruime plekken. Ligt ca 1,5 km van het strand en goede uitvalsbasis voor dagtrips. Voor een zeer scherpe prijs kun je hier prima vertoeven!!!!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 18-1-2013

Onze gasten aan het woord

Zoover

8,7

gemiddelde uit 60 beoordelingen

Gasten aan het woord

8,3

gemiddelde uit 66 beoordelingen
100% beveelt Klaverweide aan

Alles over Recreatiepark Klaverweide

Het ultieme vakantiegevoel

Zon, zee, strand, Zeeland biedt het allemaal. Wandelen door de branding van de zee, het geluid van de golven en een zilte zeebries. Is dat niet het ultieme vakantiegevoel? Kom dan naar Recreatiepark Klaverweide en ervaar zelf hoe ontspannend Zeeland kan zijn!

Ontdek onze camping

IJsjes, snacks en een heerlijke maaltijd

Begin de dag goed met vers afgebakken broodjes, ga lunchen op het terras, geniet van een verfrissend ijsje en sluit de dag met een lekker drankje en een potje Poolbiljart in het KlaverCafé. Wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Ontdek de mogelijkheden

Ontspannen op de camping

Geniet van een ontspannen vakantie op Recreatiepark Klaverweide! Lees een magazine, maak gebruik van ons gratis Wifi netwerk of ontdek de vele sport- en spelfaciliteiten. Wij hebben alles in huis voor een vakantie om nooit te vergeten.

Bekijk onze faciliteiten

Heel veel speelplezier

Recreatiepark Klaverweide is specialist in sporten en spelen. Van speeltoestellen voor onze allerkleinste gasten tot air trampoline, van stormbaan tot pannavoetbalveld. Voor jong en oud is er van alles te beleven in de grote centrale speeltuin.

Naar het speelplezier

Ontdek Zeeland op de fiets

Heeft u geen fiets bij u? Geen nood, bij ons kunt u een fiets huren. Wij bieden diverse dames- en herenfietsen, maar ook kinderfietsen, kinderzitjes of bolderkarren. Reserveer een fiets en wij zorgen dat deze voor u klaar staat bij aankomst.

Bekijk verhuurmogelijkheden

De leukste tips van Recreatiepark Klaverweide

Ga watersporten in Zeeland

Recreatiepark Klaverweide ligt op steenworp afstand van de Brouwersdam. Dé plek waar u kunt kitesurfen en kiteboarden. In het Grevelingenmeer kunt u leren duiken en Zeeland onder water ontdekken. Lees alles over de mogelijkheden.

Ontdek de mogelijkheden

Zeehonden spotten

Om zeehonden van dichtbij te bekijken hoeft u niet naar Pieterburen, in Zeeland liggen de zeehonden vaak heerlijk te zonnebaden op de zandbanken langs de kust. Neem uw camera mee om de zeehonden te fotograferen.

Naar de zeehonden

Wandelen en fietsen

De omgeving leent zich uitstekend voor een prachtige fietstocht. Voor de recreatieve fietsers liggen er kilometers lange fietspaden door de duinen en door het groene landschap. Houdt u van een uitdaging, ontdek dan de mountainbikeroutes.

Naar de omgeving